Sora mea are o locuință de la părinții mei prin contract de întreținere. Dacă are aceasta obligație, ea poate sa mai beneficieze de la stat de ajutor întreținere persoana cu dizabilitati(tatăl meu are dementa senila)
Eu cred că depinde de felul întreținerii asumat prin contract.
Antoninatrotea a scris:
Sora mea are o locuință de la părinții mei prin contract de întreținere. Dacă are aceasta obligație, ea poate sa mai beneficieze de la stat de ajutor întreținere persoana cu dizabilitati(tatăl meu are dementa senila)
Contractul de întreținere spune ca dobanditorii sunt obligați sa asigure pe tot timpul vieții părinților sa le asigure hrana îmbrăcăminte tratament medicamentos îngrijire corporala și tot ce este necesar pt un trai decent Mulțumesc anticipat
Dreptul la întreținere conform contractului nu exclude posibilitatea de a obține indemnizația de însoțitor aferentă gradului de handicap grav, dar beneficiarul este tatăl nu sora.
Mostenire
Adrianaeu
Buna ziua , domnule avocat am o nelamurire privind situatia urmatoare : Parintii mei in timpul vietii au facut un act de intretinere uneia dintre surorile mele ... (vezi toată discuția)