avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent

Buna seara! Cum procedez pentru a beneficia de acel stimulent ce se acorda simultan cu salariul, părinților care se întorc mai devreme la locul de munca din concediul de crestere copil?Bănuiesc că trebuie sa depun o cerere, dar unde, si ce acte trebuiesc? Multumesc pentru eventualele răspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:41, 28 Decembrie 2019
Cererea pentru acordarea stimulentului se depune la Primaria in raza careia aveti domiciliul.

Acte necesare pentru acordarea stimulentului de inserție:
– acte de identitate părinți- copie și original
– certificat naștere copil –copie și original
– certificat căsătorie –copie și original
– adeverintă eliberată de angajator din care să reiasă data reluării activității și perioada de ICC dovada reluării activității (decizie, ordin, act adițional)
– cerere tip
– extras de cont în original cu ștampila și semnătura băncii ( după caz)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire din concediu crestere copil miha_ella71 miha_ella71 O salariata revine din concediul crestere copil in data de 04.03.2013.Cererea a fost facuta pana la 1 an,adica data de 21.07.2013,data cand copilul implineste ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie rabaceanualexandru rabaceanualexandru Buna ziua, Asi dori si eu va rog cateva lamuriri asupra acestui aspect legat de stimulentul de insertie. Mentionez de la inceput ca eu nu lucrez, insa ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie cris7821 cris7821 Buna ziua, Daca sunt in concediu de crestere copil si vreau sa ma intorc la locul de munca inainte de a implini copilul 1 an pt a beneficia de acel ... (vezi toată discuția)