avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Extradare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Extradare

Buna ziua,sotul meu in momentul de fata se afla in arestul sediului de politie,pt punerea in executare a unui mandat de extradare din 2011,care ni s.a adus la cunostiinta in 2015,cand a fost si atunci retinut 24 de ore.A avut un mandat de aducere si de punere in executare,ieri s.au facut 30 de zile si au mai prelungit cu 15 zile,eu nu nici o cerere de la statul american de actualitate,prin urmare ce este de facut si de ce fac aceasta retinere.Va multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 29 Decembrie 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Cel mai recent răspuns: Alina123456 , utilizator 11:17, 29 Decembrie 2019
Daca este arestat preventiv, probabil exista cerere de extradare. Angajati-va avocat care sa studieze dosarul si sa ii acorde asistenta juridica.
Ultima modificare: Duminică, 29 Decembrie 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Am facut asta domnule avocat,deaia stim ca nu exista aceasta cerere,am vrut doar o parere in plus.
Fara studiu dosar nu stiu cine sa va raspunda, dar asteptati, poate primiti alt raspuns.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua Alina123456 Alina123456 O persoana care o condamnare cu suspendare sub supraveghere,poate fi extradata chiar daca are o hotarare definitiva in care se specifica ca extradarea ramane ... (vezi toată discuția)
Prelungire mandat de arestare in lipsa ManteGeor ManteGeor Maine expira mandatul de arestare preventiva in lipsa a clientului meu, mentionez ca maine este o zi nelucratoare iar astazi am fost la tribunal si nu era nici ... (vezi toată discuția)
Ramanere in arest preventiv fara sa existe propunere de prelungire ContSters125947 ContSters125947 Buna ziua, Am si eu o nelamurire ..prietenului meu care acum se afla in arest preventiv (26.01- 25.02) ii expira cele 30 de zile de arest, daca pana astazi ... (vezi toată discuția)