avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cumul salariu cu pensia de la stat
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cumul salariu cu pensia de la stat

Va rog sa-mi spuneți daca asistenții maternali care au în plasament persoane cu handicap grav sunt exceptate de la interzicea cumulului pensiei cu salariul de la stat.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: sebiTM , utilizator 21:50, 7 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dupa intrarea in vigoare a Proiectului de Lege privind unele măsuri fiscal-bugetare şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, asistenții maternali care au în plasament persoane cu handicap grav sunt exceptate de la interzicea cumulului pensiei cu salariul de la stat.
Mulțumesc pentru răspuns.
Va sunt foarte recunoscător daca puteți sa-mi precizați articolul si aliniatul din proiectul de lege care face referire la excepția interzicerii cumulului pensiei cu salariul de la stat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistent maternal villisvab villisvab Tatal meu este asistent maternal profesionist si in acelasi timp este in pensie pentru limita de varsta. I s-a impus ori sa renunte la copilul aflat in ... (vezi toată discuția)
Pensie Lazear Lazear Pensionarii cu pensie de boală gradul 3 cu drept de muncă pot lucra într-o regie autonomă? (vezi toată discuția)
Cumul pensie cu salariu zaharia_luminita1 zaharia_luminita1 Buna dimineata.Cand intra in vigoare masura care interzice cumulul pensiei cu salariu si pana la ce data trebuie sa isi exprime optiunea aleasa un pensionar ... (vezi toată discuția)