avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pensie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pensie

Pensionarii cu pensie de boală gradul 3 cu drept de muncă pot lucra într-o regie autonomă?
Cel mai recent răspuns: Lazear , utilizator 08:14, 30 Decembrie 2019
Dupa intrarea in vigoare a Proiectului de Lege privind unele măsuri fiscal-bugetare şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, nu mai poate lucra intr-o regie autonoma.
E vorba de un ocol silvic, iar persoana ar urma să fie angajată cu jumătate de normă
Actul normativ care va intra in vigoare interzice cumulul pensiei cu salariul primit dintr-o angajare la o regie autonoma.
Când va intra în vigoare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate florin42 florin42 sunt in pensie de boala , am gasit ceva de lucru cu jumate de norma ca informatician am 2 intrebari: 1)Pot trece din gradul 2 in gadul 3? 2)Cu noua lege a ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie cu salariu zaharia_luminita1 zaharia_luminita1 Buna dimineata.Cand intra in vigoare masura care interzice cumulul pensiei cu salariu si pana la ce data trebuie sa isi exprime optiunea aleasa un pensionar ... (vezi toată discuția)
Cumul salariu cu pensia de la stat sebiTM sebiTM Va rog sa-mi spuneți daca asistenții maternali care au în plasament persoane cu handicap grav sunt exceptate de la interzicea cumulului pensiei cu salariul ... (vezi toată discuția)