avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Perimarea apelului.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Perimarea apelului.

Ce înseamnă perimarea apelului? Ramane valabilă prima hotărâre? Sau rămâne procesul neterminat?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 07:21, 31 Decembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ramane valabila prima hotarare deoarece procesul neterminat in apel lasa valabila hotararea primei instante ca urmare a inchiderii apelului ca nefinalizat.
Mulțumim mult!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De vreme ce cererea de apel se perimă înseamnă că hotărârea primei instanțe este definitivă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perimarea apelului mazilescu mazilescu ce inseamna perimarea apelului ? stigera procesului sau doar a apelului (vezi toată discuția)
Apel s.stefan s.stefan Buna ziua, 1. Va rog sa-mi spuneti cum pot afla cand hotararea judecatoreasca a ramas definitiva. Mai exact daca s-a facut apel sau nu. Intreb acest lucru ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna "apel perimat. cu recurs" ? ce consecinte are vis-a-vis de hotararea primei instante? drragosd drragosd Buna ziua , este vorba despre o contestatie la executare pe care am initiat-o si in prima instanta am castigat Încheiere din 20.12.2018: \"Admite cererea în ... (vezi toată discuția)