avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Relatia cu autoritatile Numere rosii expirate si permisul suspendat
Discuție deschisă în Relatia cu autoritatile

Numere rosii expirate si permisul suspendat

Buna ziua!
Am si eu o intrebare, am fost prins circulând cu masina si numerele rosii erau expirate de 5 zile, aveam permisul suspendat dar eu nu stiam asta, mi au dat o dovada precum ca nu pot sa mai circul si atât. au trecut 2 luni si ceva de atunci si nu am primit nici un raspuns s au instiințare de la poliție.
Imi puteti spune va rog cum sa procedez?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:36, 30 Decembrie 2019
Aveti dosar penal.
Incercati sa va angajati avocat ca sa va scape cat se poate de bine.
Avocatul se va putea orienta in concret dupa ce va fi angajat si va merge la dosarul penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat de catre un echipaj de politie si nu de rutiera b3791m b3791m Salut. In data de 9.10.2015 am fost prins de catre un echipaj de politie \"circuland\" (ca defapt stationam in fata unui magazin) cu numere provizorii ... (vezi toată discuția)
Numere rosii expirate 123anonim456 123anonim456 Buna seara! Am luat permisul de conducere de cateva luni, iar de aproape 2 luni sunt curier la o firma. Am primit o masina pentru a transporta coletele, insa ... (vezi toată discuția)
Sunt disperat.... Claudiu Daniel Claudiu Daniel cu 3 zile in uram am fost prins de catre politie circuland cu numere rosii expirate. mi-au facut dosar penal. a trecut cineva printro situatie asemanatoare? ce ... (vezi toată discuția)