avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale e-commerce
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

e-commerce

'Ziua!
Am o problema oarecum complexa (sau complexa in mintea mea): doresc sa realizez un site (aplicatie B2B) in care, pentru a avea acces la anumite sectiuni/facilitati, userii trebuie sa se inscrie contra unei sume. Site-ul va fi cu adresabilitate internationala, deci se pot inscrie useri de oriunde, iar plata se va face prin transfer bancar, carte de credit, etc.
Ei bine, problema ar fi: dupa ce lege/HG/OUG/.. se reglementeaza impozitele/taxele catre statul roman? Vreau sa aflu ce procent platesc, unde si cum, dc. e socotit un impozit "normal" sau -fiind e-commerce- are statut special?
Legea 365/2002 prevede niste chestiuni generale, drepturi si obligatii, dar nu ofera date exacte. Deci, cum sunt impozitat, si in ce cuantum?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 17:22, 26 Iunie 2006
si tu vrei consiliere moca?:">
vroiam o informatie, un nr. de lege ceva. whatever..
Vezi codul fiscal, care te lamureste asupra tuturor acestor probleme.
Intr-adevar, Codul Fiscal ofera raspunsurile la intrebarile dvs.

Din cate stiu eu, nu prea aveti nicio facilitate, dar mai bine intrebati un contabil, bun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzarea pe site a unor produse tip "talcioc" vally62 vally62 Buna. Sunt o persoana fizica, am un site si doresc sa vand unele produse folosite (de prin casa) prin intermediul acestuia. Cum ar trebui sa procedez ... (vezi toată discuția)
Probleme ref legea comertului electronic in site web si mesaje email mirceaco mirceaco Am o mica afacere pe internet. Una din facilitati este aceea ca pun la dispozitie niste formulare on-line pe care userul le completeaza la inscriere. Am un ... (vezi toată discuția)
Pfa cu norma de venit 2011 alexberi alexberi 1. In august 2010 am infiintat un PFA impozitat la norma de venit. Sunt si salariat la o alta institutie. Astazi am fost la Adm. Financiara pentru a trece la ... (vezi toată discuția)