avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... ITP EXPIRAT IN ACCIDENT AUTO
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

ITP EXPIRAT IN ACCIDENT AUTO

Buna ziua,

am si eu o mica intrebare: daca am fost implicat intr-un accident auto si sunt partea păgubita,nu am avut ITP valabil de 45 zile( am uitat de el).A fost facuta o amiabila,am fost la asigurator,pentru a face poze si a lasa copii dupa toate documentele,dar dosarul se deschide deabia peste 7 zile.Astazi am constat ca am ITP ul expirat ,se poate sa nu ma despagubeasca?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: lia_popa , utilizator 20:26, 4 Februarie 2021
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu, chiar și cu ITP-ul expirat asigurătorul celui vinovat trebuie să suporte pagubele provocate.
Buna ziua

Circulatia pe drumurile publice cu un autovehicul cu ITP expirat nu este excludere in normele RCA.

Numai bine!
Ultima modificare: Vineri, 3 Ianuarie 2020
Manuela Rășină, administrator
Bună ziua.
Cum ați rezolvat în final?

Ultima modificare: Joi, 4 Februarie 2021
lia_popa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prejudiciatul are itp expirat, poate sa faca reparatiile pe rca vinovatului herion herion Buna ziua, Acu cateva zile am fost lovit destul de rau. Domnisoara vinovata are RCA. Din pacate am descoperit ca am uitat sa-mi fac ITP-ul. Firma de ... (vezi toată discuția)
Accident auto ușor, păgubitul cu rca expirat: e adevărat că asigurătorul nu-i va plăti despăgubire în acest caz? atomix60 atomix60 Buna ziua, am avut un mic accident (fara victime) cu un alt participant la trafic in parcarea unui magazin, mai exact soferul a dat cu spatele si mi-a rupt ... (vezi toată discuția)
Prejudiciatul are itp expirat, poate sa faca reparatiile pe rca ? temnita temnita Buna ziua, Acu cateva zile am fost lovit destul de rau. Individul vinovat a virat stinga din directia lui de mers avind si linie continua intrind sensul meu ... (vezi toată discuția)