avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... mi-au falsificat semnatura pentru a deveni proprietari ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

mi-au falsificat semnatura pentru a deveni proprietari pe o coloana de gaz al carei proprietar am fost

si pentru a construi o mansarda la un bloc daca stie cineva ce pot sa fac am facut plingere de un an de zile dar degeaba findca dosarul a incaput in miinile coruptilor
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 18:41, 16 Decembrie 2009
Formulati plangere penala pentru falsificarea de inscrisuri sub semnatura privata si uz de fals(art.290 si art.291 c.pen),impotriva celor vinovati.
In privinta solutionarii plangerii despre a carei tergiversare faceti vorbire,adresati-va sefilor ierahici superiori ai celor care care instrumenteaza cauza si aratati motivele pentru care se intampla ceea ce reclamati.Mergeti in audiente cu memorii in sensul aratat mai sus,la respectivii conducatori.
@D.Nichifor - Impotriva cui si pentru ce fapte ati facut plangere? Si de ce spuneti ca a incaput dosarul pe mana coruptilor? V-a cerut cineva vreo suma de bani sau alte foloase materiale pentru sine sau pentru altcineva pentru a va solutiona dosarul? Ce intelegeti prin corupti???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Falsificare de semnatura d.nichifor d.nichifor in urma cu doi ani am depus o plingere la politie in care acuzam faptul ca doua persoane mi-au falsificat semnatura in urma careia am fost prejudiciat de ... (vezi toată discuția)
Falsificare semnatura Medu Medu Angajatorul a falsificat semnaturile angajatilor sai atunci cand i-a trecut de la 8 ore la 4 ore de munca pe zi. Doresc sa stiu daca aceasta fapta intruneste ... (vezi toată discuția)
Ordonanta kroko35 kroko35 Buna ziua Am primit de curand o amenda pentru : art.20 C.p, rap.la art.215 al.1,2,3 C.p / art.290 C.p , art.290 C.p , art.26 C.p rap.la art.291 C.p si ... (vezi toată discuția)