avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Obtinerea de despagubiri pentru terenuri proprietate ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Obtinerea de despagubiri pentru terenuri proprietate privata traversate de retele electrice 110 KV?

Terenul in cauza a fost obtinut in baza legii 18. Terenul a fost refuzat de catre subsemnatul, dar prin hotarare judecatoreasca irevocabila am fost obligati sa acceptam acest teren care ae afla pe platforma industriala Arpechim Pitesti si este traversat de trei linii electrice de inalta tensiune de 110 KV. Cum putem obtine despagubiri de la operatorul de energie electrica?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:28, 3 Ianuarie 2020
despagubirile se platesc o singura data, la exprorpierea in vederea constructiei retelei, in acest caz.
Ultima modificare: Vineri, 3 Ianuarie 2020
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire pentru stalpi de inalta tensiune ungureanusorin ungureanusorin buna seara detin din 2003 o suprafata de teren intravilan in craiova pe care se afla 2stilpi de 110kv.din aceasta cauza mi s-au impus anumite restrictii la ... (vezi toată discuția)
Distanta fata de linia de 20kv - constructie casa Madib84 Madib84 de cateva zile tot caut care ar fi distanta fata de linia de tensiune medie la care se poate construi. am gasit asta : Art. 137. Lăţimile normate ale ... (vezi toată discuția)
Constructia casei fata de linii electrice arondoru arondoru La ce distanta de liniile electrice si de stalpii de inalta tensiune se poate construi o casa, ce lege reglementeaza aceasta distanta? (vezi toată discuția)