avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Rcerere de recuzare respinsa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Rcerere de recuzare respinsa

Judecatorul desemnat cu cercetarea fondului unui dosar a opinat ca exceptia de lucru judecat nu are nicio valoare in procesul pe rol fata de o hotarare emisa de o instanta superioara unde exista identitate de parti, iar intre obiect si cauze exista o stransa legatura. Cererea de recuzare mi s-a respins pe nedrept? Nu cumva judecatorii chemati sa recuze un alt coleg ar putea fi partinitori?
Cel mai recent răspuns: AdinaSimona , utilizator 15:07, 4 Ianuarie 2020
Nu se pune problema asa ,în activitatea unei instanțe astfel de cereri sunt frecvente,nu se pune problema de a fi sau nu părtinitor ci daca motivele invocate în cererea de recuzare sunt bazate pe lege.
Ultima modificare: Vineri, 3 Ianuarie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Dacă asta nu e antepronunțare in sensul art. 42, alin. 1 CPC, atunci nu știu ce e.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Nu se pune problema asa ,în activitatea unei instanțe astfel de cereri sunt frecvente,nu se pune problema de a fi sau nu părtinitor ci daca motivele invocate în cererea de recuzare sunt bazate pe lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs la cererea de recuzare donigao donigao Buna ziua, Am o nedumerire legata de interpretarea art.34 Cod de Procedura Civila. \"Incheierea prin care s-a respins recuzarea se poate ataca numai o data ... (vezi toată discuția)
Plangere penala judecator! mircea_1973 mircea_1973 Buna ziua ! Daca formulez o plangere penala impotriva unui judecator ,mai are competenta sa judece cauza pe rol?Eu sunt parte in proces! multumesc ... (vezi toată discuția)
Cale de atac extraordinara impotriva unei incheieri definitive de respingerea cererii de recuzare - admisibilitate eusaisapte eusaisapte Pot formula cale de atac extraordinara impotriva unei incheieri definitive de respingerea cererii de recuzare? Mentionez ca actiunea in care am formulat ... (vezi toată discuția)