avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot vinde un imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot vinde un imobil

Buna ziua ! Parintii mei (tata 76 ani, mama 70 ani ) Tata sufera de dementa iar mama nu se mai poate descurca singura cu el Stau la distanta de mine si as dori sa ii aduc mai aproape sa ii pot avea sub observatie. Intrebarea mea este pot vinde locuinta in care stau acum ei , tata avand aceasta boala si sa le cumpar un imobil tot pe numele lor dar aproape de mine? Daca da , care este procedura.Multumesc !
Ultima modificare: Vineri, 3 Ianuarie 2020
brtdaniela, utilizator
Cel mai recent răspuns: brtdaniela , utilizator 14:04, 3 Ianuarie 2020
Buna ziua,
Solicitati prin instanta stabilirea unei curatele pentru tata si apoi, curatorul impreuna cu mama, vand si cumpara.
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract vânzare cumpărare elena_1234 elena_1234 Vreau sa știu dacă se poate anula un contract de vanz cump încheiat de catre parintii mei în 2016. Au vândut singurul imobil aflat în proprietate lor în ... (vezi toată discuția)
Proprietate parinte bolnav de dementa giureamax giureamax Buna ziua,am unu din parinti bolnav de dementa,nu se poate ingriji singur depinde in totalitate de ajutorul meu si al mamei.Eu impreuna cu mama ne-am hotarat ... (vezi toată discuția)
Teren si casa in indiviziune si proprietar cu dementa Alina07 Alina07 Buna ziua, Exista urmatoarea situatie: Mama cu 2 fiice si un fiu detin in proprietate un imobil, teren + casa batraneasca, fiecare cu cota de ... (vezi toată discuția)