avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Parasire domiciliu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Parasire domiciliu

Fica mea locuiește cu soțul și copilul la socrii vrea sa divorteze dacă își ia copilul și pleacă poate sa o bage la parasire de domiciliu
Ultima modificare: Vineri, 3 Ianuarie 2020
Lucianop001, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 12:04, 4 Ianuarie 2020
Nu exista părăsirea domiciliului conjugal este doar o sintagmă folosită impropriu .Daca vrea sa plece sa plece,nu o poate tine nimeni cu forta.
Să plece liniștită, nu există nicio părăsire de domiciliu în legislația mioritică, eventual să intenteze acțiune de divorț dacă a luat această decizie!
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Ianuarie 2020
Avocat Tabrea Alexandru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma dat soțul afară din casa cu copilul minor Murasan Georgiana Murasan Georgiana Buna ziua, în urmă cu câteva zile soțul meu mi-a spus sa imi fac bagajele si sa plec cu copilul nostru minor de 5 luni, din locuinta in care stătea ... (vezi toată discuția)
Părăsire domiciliu cu copil minor gabriel32 gabriel32 Buna ziua. Întreb in numele unei prietene: ea, soțul și copilul de un an jumate locuiesc in aceeași casa cu socrii (intrări separate, spațiu separat). ... (vezi toată discuția)
Parasire domiciliu conjugal Flore*Ranya Flore*Ranya Buna seara..daca partenerii nu sunt casatoriti legal si au copil,iar mama vrea sa se mute cu copilul in alta parte ce e de facut?si pt a pleca in strainatate ... (vezi toată discuția)