avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Parcela pamant
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Parcela pamant

Am mostenit de la parinti o parcela de Pamant cu suprafata. 2711pm cu acte vanzare cumparare. Am vrut sa l pun la vanzare si am adus o firma de cadastru sa verifice suuprafata. conform actelor. Surpriza a fost ca suprafata are 2110mp..vecinii nu au parcelele imprejmuite. Pamantul nu a fost lucrat de 1o ani. Si normal sau modifica haturile natural. Reprezentantul firmei nu a putut lua in calcul acest aspect si a masurat dupa cum a considerat noile haturi. Ce putem face? La cine trebuie sa apelam? Primaria are comisie ptr asemenea erori de peste 500mp?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 23:43, 7 Ianuarie 2020
Buna seara,
Formulati la instanta o actiune in granituire chemand in judecata vecinii.
Daca este real ca ei v-au ocupat terenul se va evidentia din masuratorile ce se vor efectua.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare casa pikusz pikusz cum procedez daca in actul de vanzare-cumparare terenul are 500mp la fel sin in Cf-ul, dar acum la intabularea casei construite terenul remasurat are doar ... (vezi toată discuția)
Cadastrul unui imobil la curte Rby1970 Rby1970 Detin un imobil la rosu cu un teren de 500mp. La cererea actualizarii cadastrului, s-a constatat, o suprapunere cu vecinul din laterala dreapta, de 4cm, pe o ... (vezi toată discuția)
Granituire elinuta elinuta buna ziua in decembrie 2010 am cumparat o casa cu teren cu o anumita suprafata. in momentul in care am vrut sa facem cardul am constatat ca avem teren lipsa, ... (vezi toată discuția)