avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestare pv rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestare pv rutier

Buna ziua,

daca se face contestatie a procesului verbal rutier se mai poate plati amenda la jumătate din valoare până la pronunțarea sentinței?
Daca nu, in cât timp se poate plati amenda la jumătate?

Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Avocat Herghelegiu Bogdan , Avocat 14:13, 4 Ianuarie 2020
Buna ziua,

Contestarea procesului verbal de contraventie nu are nicio legatura cu termenul in care poate fi achitata amenda la jumatate, care in prezent este de 15 zile de la data comunicarii PV.

Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata jumatate suma din amenda RaduGCimpian RaduGCimpian Salutare. La o amenda de tulburarea linistii publice, in rubrica \'contravenientul poate plati jumatate din valoarea amenzii in 48h\',(ceva de genul), sunt ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala andrei_vul andrei_vul Buna ziua, am fost de curand victima unui abuz din partea unui agent de circulatie. Discutiile in contradictoriu au avut ca urmari multe proces verbal cu ... (vezi toată discuția)
Plata amnezii rutiere in 48 de ore kid_vova kid_vova Am fost oprit de Politia Rutiera pentru nerespectarea culorii semaforului si neacordarea prioritatii la trecerea de pietoni, mi-a fost retinut permisul pentru ... (vezi toată discuția)