avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Întrebare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Întrebare

Se mai poate face executarea silită minor daca acestuia ii sa schimbat domiciliul legal in alta țara?. Adică un executor judecătoresc mai are dreptul de a face executare silită in alta țara?. Specific ca executarea era pe o adresa anume din țară iar acum sau făcut modificari sa schimbat domiciliul copilului in strainatate. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: yzabela , utilizator 16:36, 4 Ianuarie 2020
Buna ziua,
Executorii din Romania au competente doar pe teritoriul tarii.
Pentru executari silite in alta tara interesati-va la un avocat de acolo care este procedura.
Mulțumesc frumos.

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Executorii din Romania au competente doar pe teritoriul tarii.
Pentru executari silite in alta tara interesati-va la un avocat de acolo care este procedura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exercitarea autorităţii părinteşti deeaflor deeaflor buna ziua! am divortat acum un an, sunt parinte rezident si unic custodiant al unui minor de peste 14 ani, conform hotararii judecatoresti. dupa divort, am ... (vezi toată discuția)
Schimbarea domiciliului parintelui unde s-a dispus de instanta domiciliul minorului in strainatate.mutarea parintelui respectiv la alta adresa. CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI In speta, instanta a stabilit domiciliul minorului la un parinte in strainatate si acel parinte si-a schimbat domiciliul intre timp mutandu-se in alt oras. Nu ... (vezi toată discuția)
Problema program vizita minor alex79u alex79u in urma cu aproximativ 3 ani am divortat de fosta nevasta , in urma divortului am obtinut obligatia legala de a plaiti pensie alimentara in cuantumul de 25 % ... (vezi toată discuția)