Buna ziua eu sunt sofer de taxi, ieri in jurul orei 13 am dus un client acasa ,am întors masina in fata mea era o strada cu sens unic din partea dreapta eu având cedează trecerea din partea stângă a venit un biciclist pe interzis pe care l-am atins eu ma uitam in dreapta de unde era sensul unic.
Polițistul de la rutieră mi-a suspendat permisul pe două luni,este corect cum a procedat polițistul, biciclistul are dreptul sa mearga pe contra sens
As vrea sa depun contestație
Va multumesc
In primul rind nu v-ați asigurat cind ați făcut manevra. Altfel l-ați fi văzut pe biciclist, dacă înainte de a vira la stânga ați fi urmat regulile de a acorda prioritate, asigurându-vă ca puteți intra pe acea strada, fără a da peste alt vehicul. În al doilea rand sensul unic poate avea și excepții, pentru riverani.
Strada cu sens unic
Ghetu
Pe data de 04 01 2020 circulam pe o stradă in fata se află o stradă cu sens unic din partea dreapta spre stanga
Am redus viteza la maxim m-am uitat in ... (vezi toată discuția)
Accident stupid
dtztz
Salutare!
Iata faza: mergeam pe o str cu sens unic ..la capat Obligat la stanga (str cu sens unic) si Cedeaza trecerea; ma angajez pe banda 2 de langa ... (vezi toată discuția)