avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Strada cu sens unic
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Strada cu sens unic

Buna ziua eu sunt sofer de taxi, ieri in jurul orei 13 am dus un client acasa ,am întors masina in fata mea era o strada cu sens unic din partea dreapta eu având cedează trecerea din partea stângă a venit un biciclist pe interzis pe care l-am atins eu ma uitam in dreapta de unde era sensul unic.
Polițistul de la rutieră mi-a suspendat permisul pe două luni,este corect cum a procedat polițistul, biciclistul are dreptul sa mearga pe contra sens
As vrea sa depun contestație
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 15:33, 5 Ianuarie 2020
In primul rind nu v-ați asigurat cind ați făcut manevra. Altfel l-ați fi văzut pe biciclist, dacă înainte de a vira la stânga ați fi urmat regulile de a acorda prioritate, asigurându-vă ca puteți intra pe acea strada, fără a da peste alt vehicul. În al doilea rand sensul unic poate avea și excepții, pentru riverani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Strada cu sens unic Ghetu Ghetu Pe data de 04 01 2020 circulam pe o stradă in fata se află o stradă cu sens unic din partea dreapta spre stanga Am redus viteza la maxim m-am uitat in ... (vezi toată discuția)
Accident stupid dtztz dtztz Salutare! Iata faza: mergeam pe o str cu sens unic ..la capat Obligat la stanga (str cu sens unic) si Cedeaza trecerea; ma angajez pe banda 2 de langa ... (vezi toată discuția)