avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua.

Am un credit restant cu peste 90 de zile, la un IFN.
In urma acestor restante am incheiat un acord de plata, reesalonare a sumei datorate. Am intarziat plata la prima rata esalonata, insa dupa 5 zile am platit. Acum m-am trezit cu proces de executare silita din partea IFN-ului, fara nici un avertisment!!

Este legal sa nu fiu anuntat ca am fost dat in judecata si mai ales sa incalce prevederile angajamentului de plata incheiat?

Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 09:07, 12 Ianuarie 2020
Executorul are această posibilitate să blocheze toate conturile curente la oricâte bănci aveți.
Se pare că ați ajuns într-o situație critică. Foarte probabil, banii depuși în contul de credit ipotecar, vor vor merge către executorul angajat de IFN.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă azi ajunge un dosar la domnul executor- întrebare procedura Mihai Ovidiu ov Mihai Ovidiu ov Dacă azi ajunge un dosar la domnul executor este adevărat ce mi a transmis ifn ul ca dacă luni fac plata, măcar jumate, voi plăti cheltuielile de ... (vezi toată discuția)
Rate restante la banca Florentina Ilie Florentina Ilie Buna ziua!Eu am facut in anul 2009 un imprumut de 9600 lei, intre timp am cumparat o masina si din pacate am trecut-o pe numele meu. De curand am ramas fara ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit de nevoi personale teodorescu madalina teodorescu madalina Buna ziua!Problema mea este urmatoarea:am un credit de nevoi personale pentru care nu am mai platit rate de un an de zile(nu conteaza motivul)si acum cateva ... (vezi toată discuția)