avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Frauda electorala in Romania
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Frauda electorala in Romania

La noi ca la nimeni! Nu gasesc decat o singura explicatie : ca unii oameni si-au pierdut mintile! Nimeni si nimic nu poate justifica pierderea libertatii pentru ce?! Pentru vot dublu , triplu sau mai stiu eu de cate ori!
Oricum....este o incredibila lupta la baioneta! Oamenii cinstiti care nu mai suporta regimul si ies la vot contra infractorilor care voteaza de n ori ! A se vedea si cazurile de mita efectiva -- viceprimarul din Stefanesti urmarit de politie si primarul din Cernica! Nu mai spun ce se intampla la sate unde oamenii necajiti sunt pacaliti pe fata de primarii care mai deunazi carau galeti cu masinile politiei comunitare!Iar sectia de votare speciala de la gara de Nord este inchisa fiindca un membru al comisiei de votare a fost prins cu mai multe buletine de vot in alb!!!!!!! Incredibil!
Toate posturile de televiziune ne invadeaza cu astfel de stiri! Iar chestiunea cu intreruperea electricitatii pe care zilele trecute nu am vrut sa o comentez fiindca mi se parea o exagerare , se pare ca acum a inceput sa functioneze!
Si in toate aceste conditii Occidentul se uita la noi! Cred ca se holbeaza fiindca nu cred sa mai aiba ocazia sa vada asa ceva nici in filme!
Ce parere aveti?
B-)
Hahaha!Cred ca au confundat plusul cu minusul si au scufundat vapoarele!:D
Insomar a dat prin sms-uri rezultate de la cateva exit-poll-uri si rezultatul este invers si la 4-5 % diferenta intre cei 2! Oricum , pana la ora 21 mai sunt 2 ore si jumatate si atunci vom afla cu o mica marja de eroare cine este noul Presedintele al Romaniei!B-)
Ultima modificare: Duminică, 6 Decembrie 2009
MIHAI GRIGORE, Avocat
Intr-adevar, dar ce conteaza atatea sms-uri ... ca doar nu le platesc din buzunarul lor ...sau al flotei ... pacat ..... suntem un popor luptator si ne pretam la asemenea gesturi pentru ciolan ... numai ca in cazul meu au luat TEAPA ... nimeni si nimic nu putea sa-mi schimbe optiunea de vot oricate mesaje dadeau sau infruntari face to face faceau la televizor.
Sunt de acord cu tine dar foarte multi oameni sunt de o credulitate dusa la extrem si pot fi manipulati foarte usor!B-)
Una din tehnicile de manipulare este sa-l bombardezi pe om cu o cantitate foarte mare de informatii greu de digerat . Astfel nu are timp sa isi dea seama ca sunt praf in ochi si se razgandeste subit considerand ca dreptatea este de partea celui care apeleaza la aceasta tehnica abila! "Perdea de fum" se mai numeste in limbaj de specialitate!
Iar cata vreme oamenii traiesc cu capul in nori , de ce ne-am mira ca sunt pacaliti de astfel de mesaje? Insa cei care au copiii flamanzi, frigiderele goale , nu au bani de rechizite , au pensii mizere , nu au serviciu, sunt din ce in ce mai greu de pacalit! Acestia au inceput sa isi dea seama ca daca nu faci nimic pentru ei timp de 5 ani de zile nu ii mai poti "prosti" cu niste ulei , peste , zahar sau galeti oranj! Incet , incet se va schimba mentalitatea la vot! Oamenii vor sa vada schimbarile pe care le promit cei alesi! Si daca aceste schimbari nu apar decat in garderobele doamnelor , in parcul auto al domnilor si in conturile familiilor lor , atunci, la vot, ii vor sanctiona aspru!B-)
Ultima modificare: Duminică, 6 Decembrie 2009
MIHAI GRIGORE, Avocat
Eu cred ca marea frauda electorala a fost ca televiziunile l-au tocat marunt pe Traian Basescu , pentru ca mogulilor le este frica .

Cand votai eu pe la 18 si 15 minute , pesedistii erau ingrijorati de rezultatele de la ora 18:00 .

Trebuie sa precizez ca ma stiu si cu persoane implicate in campania lui Mircea Geoana si a lui Traian Basescu si m-a amuzat teribil modul in care au incercat sa ma convinga sa votez cu candidatul sustinut de el .
@Romania_Inedit- Ia te uita cum domnul arogant ,care nu mai devreme de acum 10 minute dadea calificative , a devenit fecioara curtata de cei 2 flacai! Hahaha! Ma faci sa rad! Pai ce ai fi vrut sa iti spuna?! Voteaza-l pe celalalt?B-)

Alte discuții în legătură

Cu cine votati ? Costinel Burca Costinel Burca Pentru ca topicul cu cine ati votat a fost admis , inseamna ca si topicul cu cine votati este permis . ... (vezi toată discuția)
Unde fugim de alegerile astea? Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu Doamne, de ce m-ai pedepsit sa ma nasc in Romania? La 20 de ani de la caderea ceausismului astept cu interes caderea basescismului, am ajuns sa-l vad pe ... (vezi toată discuția)
Cu cine ati votat? lilicrin lilicrin Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ... (vezi toată discuția)