avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Rata la banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Rata la banca

Am un credit bancar și se mai întimpla sa nu pot plăti la timp asta înseamnă i tirziere de 3 sapamini nici odată mai mult. Dar ei deja la prima zi i tirziere ma suna de pe diferite nr mobile la orce ora din zi ceri dum datele personale. As dori sa știu dacă sunt o obligata sa îmi dau datele personale prin telefon. Nu am nici o dovada ca cel care le cere este chear un angajat al baci. Încă o dată menționez nu am intirziere mai mult 3 săptămâni și ei în modul cel mai vulgar amenință. Unde pot reclama comportarea lor.
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 09:27, 7 Ianuarie 2020
Buna ziua,
Nu cred ca ati luat creditul de la o banca, ci de la vreun IFN...
Din cate stiu...banca nu hartuieste clientii si, cu atat mai putin, vb. urat la telefon...
Daca mai suna le puteti spune ca nu aveti de unde stii cine sunt dumnealor pentru a le da datele la telefon si/sau...ca le spuneti ce doresc daca va pot confirma ca sunt angajati acolo... ( le cereti sa va respunda la cateva intrebari legate de contract ce doar un angajat de acolo le ar putea cunoaste...)
Se eschiveaza...ii salutati si le puteti inchide telefonul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banca lungu nicolae lungu nicolae am luat credit de la europacreditbanc,dupa 10 luni in oras nu mai e filiala baniitrebuie depusi la bancomat,Nu putem sa cerem nici o informatie decit telefonic ... (vezi toată discuția)
Problema dobanda mare si hartuire ifn Denisa2003 Denisa2003 Buna ziua. In perioada ianuarie -martie am avut o perioada in care am fost si diagnosticata cu o tulburare grava de persoanlitate dupa ce am avut un fel de ... (vezi toată discuția)