avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Renuntare apel 366 ncpp
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Renuntare apel 366 ncpp

Buna ziua,
In anul 2018 am savarsit 366 si am fost judecat si comdanat in data de 09.10.2019 la o pedeaspa cu suspendare. Am declarat apel avand astazi termen de judecata dar avocatul ce ma reprezinta nu a putut ajunge. Curtea de Apel mi-a oferit termenul de 09.03.2020
Daca renunt la apel, ramane valabila sentinta de la fond din data de 09.10.2019?
Mai ales ma intereseaza daca retragand apelul ma voi putea prezenta la examenul de redobandire la un an de la data comunicarii sentintei de la fond(09.10.2019) sau din data de cand am retras apelul?
Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 8 Ianuarie 2020
andreibogdan89, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De la data retragerii apelului.
Termenul de un an curge de la ramanerea definitiva a hotararii judecatoresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

S-a prescris sau nu? adrianaardelean adrianaardelean buna ziua va rog sa ma ajutati sa ma lamuresc vis-a-vis de implinirea termenului de prescriptie povestea e foarte lunga am sa incerc sa o redau succint. e ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis de conducere anulat lucian-neculai lucian-neculai redobandirea permisului de conducere anulat in urma hotararii judecatoresti ramasa irevocabila si definitiva se poate efectua dupa un an .Eu am eliberat ... (vezi toată discuția)
Sentinta rodica05 rodica05 Buna ziua, in urma unui proces penru conducerea sub influenta alcoolului sentinta este: - 6 luni de inchisoare cu suspendare - perioada de incercare de 2 ... (vezi toată discuția)