avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Nu stiu daca acest \"act\" este considerat frauda sau ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Nu stiu daca acest "act" este considerat frauda sau nu?

Buna ziua,
sunt un tanar in varsta de 17 ani care vrea sa investeasca in cryptomonede.Deoarece n-am varsta necesara pentru a detine astfel de monede trebuie sa-i conving fie pe parintii mei(care par sa se ingrijoreze din cauza unei potentiale fraude)fie pe unul dintre bunici.Intrebarea mea este:daca fac o tranzactie pe numele unei alte persoane(care este de acord cu aceasta idee) este acest lucru considerat o frauda?
Cel mai recent răspuns: Luca0808 , utilizator 17:21, 8 Ianuarie 2020

Luca0808 a scris:

Buna ziua,
sunt un tanar in varsta de 17 ani care vrea sa investeasca in cryptomonede.Deoarece n-am varsta necesara pentru a detine astfel de monede trebuie sa-i conving fie pe parintii mei(care par sa se ingrijoreze din cauza unei potentiale fraude)fie pe unul dintre bunici.Intrebarea mea este:daca fac o tranzactie pe numele unei alte persoane(un membru al familiei care este de acord cu aceasta idee) este acest lucru considerat o frauda?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. copilul meu, in varsta de 17 ani a fost subiectul ... nicoletaionita1974 nicoletaionita1974 Buna ziua. Copiulul meu, in varsta de 17 ani a fost subiectul unei fraude on line. Cui trebuie sa ma adresez pentru a recupera banii pierduti? Multumesc ... (vezi toată discuția)
Coabitare adult minor de 17ani Tudor_Zicu Tudor_Zicu Am o relatie cu o fata de 17 ani si ideea e ca ea ar vrea sa se mute la mine pentru ca parintii ei se poarta nasol cu ea si o pun prea mult la munca prin ... (vezi toată discuția)
Vreau sa plec de acasa! adelina2008 adelina2008 Am 17 ani. Parintii ma pot lua inapoi la ei acasa? Exista vreo cale prin care imi pot alege alt tutore? (vezi toată discuția)