avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Telekom- Firma de recuperari
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Telekom- Firma de recuperari

Buna ziua.
As aprecia ajutorul dumneavoastra in legatura cu urmatoarea probema.
Pe data de 23.12.2019 am primitun mesaj de la APS Romania : Inca figurati cu restana la factura Telekom!Achitati urgent suma de 147.99. Incercand sa i-au legatura cu un reprezentat Telekom acestia nu mi-au spus pentru ce servicii si m-au informat ca au scris adresa de e-mail gresit in sistem. Nu am primit niciun mesaj sau o alta instiintare din partea lor n tot timpul acesta.
Sunand la firma de recuperari, am aflat ca soldul facturii provine din taxa de rezliere (nu am fost informata nici ca o sa rezilieze contractul) si echipament.
Astazi am mai primit un mesaj, amanarea platii va agraveaza situatia comerciala. Ma simt ca si cum as fi amenintata.
Intrebarea mea este urmatoarea, este legala si corecta aceasta taxa daca nu a fost unilateral si fara instiintarea mea. Legea nr. 296/2004 privind Codul consumului.este aplicabila aici?Am inteles de la Dna de la recuperari ca trebuiausa ma anunte intr-un fel.
Cum ar trebui sa procedez in aceasta siuatie?

Va multumesc

Cu stima,
Evelin Rotaru
Ati avut deja dosar in instaanta? Nu ati mers la niciun avocat pana acum?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denuntare unilaterala contract telekom urgent!!! Catalin10q Catalin10q Buna ziua, Intampin si eu urmatoarea situatie: Astazi am primit mesaj de la Telekom Romania ca acestia nu imi vor mai furniza o aplicatie mobila inclusa in ... (vezi toată discuția)
Recuperari telekom pt nimic. buna ziua, sunt student la agronomie ... RobertAlex13 RobertAlex13 Recuperari Telekom pt nimic. Buna ziua, sunt student la Agronomie iar anul trecut am locuit la camin, neavand internet in camera(cablul de internet cum il ... (vezi toată discuția)
Contract incheiat, emitere facturi in continuare lory22 lory22 Buna seara, imi poate spune cineva cum se procedeaza cu cei de la orange cand emit facturi cu consum pe care nu l-am facut. Mentionez ca in mod normal trebuia ... (vezi toată discuția)