avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Autorizatie functionare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Autorizatie functionare

Poate obtine AUTORIZATIE DE FUNCTIONARE un agent economic care isi desfasoara activitatea intr-un spatiu comercial al Asociatiei de proprietari, dar nu primeste acordul proprietarilor direct afectati? Este vorba despre o Shaormerie.
Cel mai recent răspuns: rina2020 , utilizator 21:14, 10 Ianuarie 2020
Daca nu aveti acordul proprietarilor direct afectati nu puteti.
Depinde..dacă a fost apartamament va trebuie acordul vecinilor,iar daca este spatiu comercial din proiect,din constructie nu !
luciancheles a scris:

Depinde..dacă a fost apartamament va trebuie acordul vecinilor,iar daca este spatiu comercial din proiect,din constructie nu !

Am menționat ca este spațiul comercial al Asociației. Însă, mirosul de la SHAORMERIE afectează direct proprietarii de la ET 1. Aici nu se aplica La 196/2018?
Ultima modificare: Vineri, 10 Ianuarie 2020
rina2020, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiu comercial cecalecean daniel cecalecean daniel Buna detinem din anul 1999 un spatiu comercial situat la parterul unui bloc,parterul este in intregime cu sptii comerciale,si pana anul acesta autorizatia de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! locuiesc la etajul 1 al unui bloc iar la parterul ... Miu Dumitra Miu Dumitra Buna ziua ! Locuiesc la etajul 1 al unui bloc iar la parterul blocului s-a deschis de curand o brutarie -patiserie . Suntem deranjati de zgomotul ... (vezi toată discuția)
Se poate sa functioneze legal un spatiu comercial fara acordul vecinilor direct afectati? mateiluc mateiluc Daca pentru deschiderea unui spatiu comercial se solicita acordul vecinilor, dar acordul nu este solicita vecinilor direct invecinati, ci se deschide spatiul ... (vezi toată discuția)