avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestatie si totodata plangere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestatie si totodata plangere

Buna seara. As dori daca se poate sa ma ajutati cu informatii/sfaturi sau articole de lege. În dar a de 22 dec 2019 sotul meu d a făcut infarct miocardic. A fost luat din salonul in care se afla si dus la terapie intensivă. Am luat bagajul ce se afla in salon si l am dus la masina. La ceva timp am fost sunat a de fiica lui din prima căsătorie si m a rugat sa ii duc o mapă ce o acea sotul in salon, pt a lua ea ceva ce afirma ea ca i ar fi lăsat tatăl ei adica sotul meu. Am luat mapa si am deschis o in fata acesteia spunându i sa isi ia acel ceva lasat de tatăl ei. Bineinteles ca mi a smuls mapa si nu a vrut sa mi o înapoieze, mapa in care, pe lângă o sumă de bani neimportanta se aflau actele de identitate si alte acte medicale. . Pt ca refuza sa imi restituie mapa, am sunat la 112 și am expus situatia de fapt . A venit mașină poliție cu 2 agenți care după multe discuții în care insistăm să mi se restituie mapa, unul din agenți mi a comunicat că, daca nu fac din gura primesc acasă amenda pentru tulburarea liniștii publice. Intr un final am primit mapa după care m am adresat agentului unde este procesul verbal sa il semnez acesta spunându mi ca il primesc acasa. I am spus că acesta trebuie semnat de mine la care el mi a replicat că stie el mai bine ce face . Conflictul s a terminat iar eu am primit ieri prin posta procesul verbal cu amendă de 800 lei menționând se refuzat să semneze. Martori la toata întâmplarea au fost fiica mea majoră si fiul meu minor. Vreau sa fac contestatie si totodata plângere penală împotriva agentului de poliție. Rugămintea mea este daca imi puteti da sfaturi si informatii. Unde fac contestatie având în vedere faptul că incidentului s a petrecut în fața unui spital dintr un oras, iar eu am domiciliul în alt oras. Iar plângerea penală o adresez la superiorii lui sau la parchet de JUDECATORIE. Multumesc
Cel mai recent răspuns: catalina45 , utilizator 13:01, 10 Ianuarie 2020
Buna seara,
Avand in vedere faptul ca expozeul dumneavoastra este total ilizibil (sunt date de neinteles) va sfatuiesc sa solicitati unui avocat sa va acorde o consultatie si el va va spune ce sanse aveti.
Oricum, din ce se intelege, nu aveti sanse sa castigati in aceasta contestatie.
Am crezut ca sunt destul de explicita. Deci am cerut la final procesul verbal sa l semnez si agentul de poliție mi a spus sa merg acasa ca l primesc. Ulterior l am primit si scria mențiunea că refuz sa semnez. Vreau sa fac contestatie. Am martori cand am cerut sa semnez.

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara,
Avand in vedere faptul ca expozeul dumneavoastra este total ilizibil (sunt date de neinteles) va sfatuiesc sa solicitati unui avocat sa va acorde o consultatie si el va va spune ce sanse aveti.
Oricum, din ce se intelege, nu aveti sanse sa castigati in aceasta contestatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz din partea organelor de politie rutiera Ofefei Ofefei In timp ce ma aflam in spatele masini mele, int-o curte din orasul Bragadiru, pe poarta a intrat o masina de politie care a oprit in fata mea si a colegului ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de radar...ilizibil 100% ! eugenman eugenman stimati forumisti ! am un proces verbal de 3 zile scris de agentii tuzgureni de la sibiu...exemplarul 3 ce mi l-au dat este absolut 100% ilizibil...se vede ... (vezi toată discuția)
Retinerea tuturor actelor de catre politia de sectie iceuniq iceuniq In data de 25 decembrie am fost oprit de catre un echipaj de la politia sectie 4 Galati pentru nerespectarea regulilor de prioritate pe drumurile ... (vezi toată discuția)