Buna seara . Sotul meu a decedat de curând urmând a se dezbate succesiunea. Sotul meu mai are 2 fiica din prima căsătorie. Eu si sotul meu am avut o relație de concubinaj mai mulți ani si abia acum 3 ani ne am căsătorit. În timpul concubinajului am achiziționat un apartament în alt oras însă atunci a mers doar el sa faca actele eu neputând să lipsesc de la serviciu. Deci nu sunt trecuta in actele casei sau autoturismului. Va rog frumos sa imi spuneti care este partea mea la succesiune si ce sfaturi imi puteti da. Va multumesc
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Din acte cel putin, rezulta ca bunurile au fost proprii ale sotului, pacat ca ati lasat lucrurile de izbeliste si nu v-ati gandit ca puteti ajunge in aceasta situatie.
Daca ar fi fost bunuri comune, jumatate din bunuri v-ar fi apartinut si numai jumatate ar fi intrat in masa succesorala a sotului care s-ar fi impartit cf cotelor legale.
Succesiune
Alexa2019Nick
Bună ziua.
Imi puteți spune ce procent din moștenire ii revine soțului supraviețuitor in aceasta situație? Soția a rămasă și 4 copii. Singura avere ... (vezi toată discuția)