avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent intoarcere din CIC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent intoarcere din CIC

Daca data cand copilul implineste un an si 10 luni cade intr-o zi de duminica, persoana care se intoarce din CIC , pentru a beneficia de stimulent va trebui sa reinceapa munca luni sau vineri?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:24, 11 Ianuarie 2020
Vineri ar fi mai bine , ca sa nu fie vreo problema la AJPIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cic pt. tata milana2 milana2 Buna ziua, deoarece primesc raspunsuri diferite, postez si aici intrebarea mea in speranta ca voi fi lamurita: in 2013 am nascut si am optat pt. CIC de 2 ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie AuraCj AuraCj Mama a stat in CIC 14 luni, dupa care tatal a intrat mai departe in CIC. Intrebarea este, cu cate zile inainte de implinirea a 2 ani trebuie sa se intoarca ... (vezi toată discuția)
Intoarcere din cic Al3xyaM Al3xyaM La intoarcerea din CIC (cand copilul implineste 1 an si 10 luni), luam in calcul si sarbatorile legale? Pot influenta ele cele 60 de zile minime pentru a ... (vezi toată discuția)