avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Retragere plangere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Retragere plangere

Ce se poate întâmpla dacă vreau sa îmi retrag plângerea împotriva prietenului meu? Menționez ca era în stare de ebrietate când ma amenințat cu moartea! Nu doresc sa ajungă după gratii
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Ianuarie 2020
07404273550, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iordan Ciprian , Avocat 22:13, 14 Ianuarie 2020
Nu va mai fi cercetat pentru aceasta fapta. Si nici dvs. nu veti mai putea solicita eventuale daune/despagubiri de la acesta, in raport de aceasta fapta.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca va retrageti plangerea, se va dispune clasarea.
Se poate face cazier pentru acesta și sa nu mai poată lucra? O sa poată munci și cu cazier?Menționez ca suntem în Anglia și el este zugrav. Mulțumesc anticipat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca fapta s-a intamplat in Anglia si ati depus acolo plangere, nu cunosc legislatia de acolo ca sa va raspund ce implicatii penale exista.
daca va retrageti plangerea se va dispune incetarea urmaririi penale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cat timp se poate retragere o plangere simon emilia simon emilia sunt in UK si am depus o plangere impotriva prietenului meu care era in stare de ebrietate acuta si ma amenintat cu moarte dar acum as dori sa imi retrag ... (vezi toată discuția)
Lovire augustin.bica augustin.bica Buna ziua Pe 4 iulie am fost lovit cu o teva in cap de catre vecinul meu care a aruncato peste gard,iar pe tatal meu au incercat sa il traga in curte la el.Nu ... (vezi toată discuția)