avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum sa decad tatăl copiilor din drepturi??
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum sa decad tatăl copiilor din drepturi??

Sora mea a decedat la vârsta de 32 de ani lăsând în urmă 2 copii de 3 ani respectiv 1 an . Soțul un iresponsabil care a terminat-o psihic pe sora mea vrea sa ia copii pe care i-a crescut sora mea si părinții mei . Familia lui nu s-a interesat de copii când sora mea trăia si nici acum nu-i caută. El a fost plecat în Franța și venea rar pe acasă. Si mai are un copil dintr-o altă căsătorie pe care îl creste părinții lui.ce este de facut ca acesti copii sa nu părăsească domiciliu bunicilor materni??
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:08, 14 Ianuarie 2020
Asta e si ideea ca acesti copii sa nu părăsească domiciliu bunicilor materni având în vedere că acolo au stat de când s-au născut. Plus ca tatăl nici nu a participat la botezul fetiței celei mici. Doar ca acum el s-a angajat în România și s-a jurat la preot pentru un an deoarece are probleme cu alcoolul.
Plus ca tatăl nici nu a participat la botezul fetiței celei mici.

asta nu e niciun plus si nici un minus.
deoarece are probleme cu alcoolul.

asta ar trebui dovedit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La cine rămân copiii? Familiamea Familiamea Bună ziua! Dintr-o relație de concubinaj de 6 ani, au rezultat 3 copii (gemeni de 2 ani și jumătate prin Fiv și o bebelina de 5 luni, toți recunoscuți ... (vezi toată discuția)
Lasare copii in grija matusii myteo36 myteo36 Buna ziua, Sora mea are doi copii minori de 3 si 4 ani si nu se mai intelege cu sotul. Nu are nici bani de divort si ar vrea sa plece din tara sa lucreze. Pe ... (vezi toată discuția)
Tatal inchis marafx marafx Sunt separata de tatal copiului de 5 ani. Copil inizial a locuit pentru un an cu bunici materni dupa care, eu lucrand intro mare companie italiana deci in ... (vezi toată discuția)