avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Cadru tehnic SU
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Cadru tehnic SU

Buna ziua,
O persoana care a absolvit DOAR cursul de "Cadru tehnic cu atributii in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor" poate indeplini atributiuni ca serviciu extern in ce priveste partea de protectia civila?
Ultima modificare: Luni, 13 Ianuarie 2020
ivanovandrei, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:15, 13 Ianuarie 2020
Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadru tehnic psi si responsabil protectie civila laly86 laly86 Buna ziua,pentru ambele calificari stiu ca trebuie urmat un curs.Poate intr-o firma aceeasi persoana sa urmeze cele 2 cursuri si sa se ocupe de ambele ... (vezi toată discuția)
Pfa protectia muncii si psi exelero exelero Buna ziua, Am facut curs de cadru tehnic cu atributii in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor - initiere si curs de protectia muncii cursuri ... (vezi toată discuția)
Protectia muncii psi sindicalistul sindicalistul in urma promovarii examenului dupa un curs de 2 saptamani ti se elibereaza un atestat de "inspector protectia muncii" - acelasi lucrucru se intampla si in ... (vezi toată discuția)