Nu s-a făcut succesiunea după părinții mei și sunt nevoit, deoarece pe cale amiabilă nu găsesc înțelegere, să mă judec cu unchii mei ptr. succesiune. E vorba despre mai multe terenuri în suprafață de multe hectare. Unchii mei, cu de la sine putere, au exploatat aceste terenuri care le-au aparținut bunicilor. Am obținut titlurile de proprietate ptr. terenurile deținute de bunicii mei, dar marea problemă este aceea că între ce am obținut de la primării și ce știam eu de la părinți că au moștenit bunicii mei sunt diferențe majore. Doresc să obțin de la Arhivele naționale date despre terenurile deținute de bunicii mei. Ce mă sfătuiți să obțin de la Arhive, borderourile după recensămintele agricole din anul 1948 etc. ce mi-ar putea fi util să cer? Vă mulțumesc!
Buna seara,
Va sfatuiesc sa solicitati de la prefectura locala copii de pe titlurile de proprietate emise pentru bunurile imobile ale bunicilor dumneavoastra si eventual acte care sa dovedeasca suprafetele pentru care se aseapta despagubiri de la ANRP.
Acelea sunt bunuri ce intra in masa succesorala.
Daca nu s-au solicitat sau nu s-au obtinut alte bunuri decat cele de care am amintit mai sus, chiar daca ati auzit de ele acum nu mai puteti sa le solicitati NIMANUI!
Act de proprietate
paula21
buna ziua ,ma numesc paula si as dori sa ma sfatuiti si pe mine intr-o problema,mama mea a scos ieri de la primaria comunei vidra un act de proprietate a ... (vezi toată discuția)