avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reconstituire drept proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reconstituire drept proprietate

Nu s-a făcut succesiunea după părinții mei și sunt nevoit, deoarece pe cale amiabilă nu găsesc înțelegere, să mă judec cu unchii mei ptr. succesiune. E vorba despre mai multe terenuri în suprafață de multe hectare. Unchii mei, cu de la sine putere, au exploatat aceste terenuri care le-au aparținut bunicilor. Am obținut titlurile de proprietate ptr. terenurile deținute de bunicii mei, dar marea problemă este aceea că între ce am obținut de la primării și ce știam eu de la părinți că au moștenit bunicii mei sunt diferențe majore. Doresc să obțin de la Arhivele naționale date despre terenurile deținute de bunicii mei. Ce mă sfătuiți să obțin de la Arhive, borderourile după recensămintele agricole din anul 1948 etc. ce mi-ar putea fi util să cer? Vă mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 13 Ianuarie 2020
Arhanghelfirst, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 21:05, 13 Ianuarie 2020
Buna seara,
Va sfatuiesc sa solicitati de la prefectura locala copii de pe titlurile de proprietate emise pentru bunurile imobile ale bunicilor dumneavoastra si eventual acte care sa dovedeasca suprafetele pentru care se aseapta despagubiri de la ANRP.
Acelea sunt bunuri ce intra in masa succesorala.
Daca nu s-au solicitat sau nu s-au obtinut alte bunuri decat cele de care am amintit mai sus, chiar daca ati auzit de ele acum nu mai puteti sa le solicitati NIMANUI!
Ultima modificare: Luni, 13 Ianuarie 2020
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj succesoral după părinți_terenuri Arhanghelfirst Arhanghelfirst Bună ziua! Ambii mei părinți sunt decedați și, în calitate de moștenitor, doresc să fac partaj succesoral după bunicii mei. Frații părinților ... (vezi toată discuția)
Act de proprietate paula21 paula21 buna ziua ,ma numesc paula si as dori sa ma sfatuiti si pe mine intr-o problema,mama mea a scos ieri de la primaria comunei vidra un act de proprietate a ... (vezi toată discuția)
Acte proprietate - revendicare mirelahanganu mirelahanganu Buna seara , Va rog sa ma indrumati de unde as putea incepe recuperarea actelor de proprietate ale bunicului meu pentru o suprafata de doua hectare de ... (vezi toată discuția)