avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită administrator de firma executat ca pers civila
Discuție deschisă în Executare silită

administrator de firma executat ca pers civila

buna ziua , sunt o persoana care este in executare civila, in urma unui credit neplatit.#-o
Problema mea este urmatoarea : in februarie am facut o firma (srl) , unde sunt administrator; se poate face legatura intre pers fizica (nu am bunuri pe numele meu , si deja s-a pus poprire pe contul de salariu) si cea juridica ? adica o sa se puna poprire si pe conturile firmei? .
Va multumesc anticipat pt raspuns.
Cel mai recent răspuns: mmadi12 , utilizator 18:18, 7 Decembrie 2009
Nu are cum sa se puna poprire pe conturile firmei.Titlul executor este pe numele persoanei fizice nu pe numele persoanei juridice.
ok. multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita a unui credit bancar Alex28 Alex28 Acum vreo 4 ani am luat un credit de nevoi personale. In ultimul an nu am mai putut plati decat partial. Am incercat o reesalonare, nu s-a vrut de catre banca. ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa - poprire salariu silviurazvan silviurazvan Buna ziua, am o poprire pe salariu pusa de 2 luni iar toate conturile bancare imi sunt poprite, insa am facut contestatie iar avocatul imi spune ca se va ... (vezi toată discuția)
Executare silita kulymen kulymen În urma hotărâri judecătorești definitive am de recuperat 7000 euro daune morale și materiale de la o persoana. Am dat la executor pentru recuperarea ... (vezi toată discuția)