avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept civil-mosteniri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept civil-mosteniri

parintii mei au decedat .tata a decedat 1985 iar mama2008.sunt singuri la parint nu am frati nici surori .deci am mostenit toata averea cum intru in posesia legala sa am pe numele meu casa terenul si terenurile arabile.si daca trbuie sa platesc eventual cat
buna ziua!
trebuie sa dezbateti cele 2 succesiune care s evor conexa.
este de competenta unui BNP din raza ultimului domic al defunctului.
veti avea de achitat impozit catre stat de 1% pt succesiunea tatalui, deoarece nu ati dezbabtut in termen de 2 ani de la data decesului acestuia.
terbuie sa va prezzentati la un BNp cu certificatele de deces in original, actele dvs de stare civila, actele de prop, certificate de atestare fiscala.
cu privire la costuri intrebati un notar, se calculeaza functie de valoarea masei succesorale.
Sunteti unic mostenitor, si , pe cale de consecinta , veti putea dezbate succesiunea numai prin procedura notariala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire erwerwqerr erwerwqerr Avem mostenire de pe matusa un apartament in bucuresti sunt 3 mostenitori de la 2 surori.Au trecut 2 ani de la decesul prop apartamentului.Cum putem optine ... (vezi toată discuția)
Care sunt documentele necesare pentru deschiderea unei succesiuni si ce taxe trebuie platite? Olivia Dumitriu Olivia Dumitriu Buna ziua, In urma decesului mamei, in urma cu 2 luni jumatate, urmeaza sa ma prezint la masa succesorala impreuna cu fratele meu. As vrea sa stiu, in ... (vezi toată discuția)
Succesiune ANAMARIA11 ANAMARIA11 IN CAZUL IN CARE AMBII PARINTI AU DECEDAT CUM ESTE MAI BINE SA FACEM SUCCESIUNEA la judecatorie sau la notar, care este temenul limita pentru asta si ce ... (vezi toată discuția)