Soțul meu nu și-a văzut copii de 1an și 8luni pt că fosta sotie refuza să îi dea,cu toate că e stabilit un program de vizita prin hotărâre judecătorească.A incercat în acest timp să meargă pe cale amiabila și nu sa rezolvat nimic.Am depus o plângere la parchet și acum așteptăm să vedem ce masuri se vor lua .Dar,as vrea să știu dacă soțul nu este chiar la zi cu pensia alimentara(asta din motive de sănătate,o perioadă nu a lucrat,după sa angajat și a făcut un acord cu instituția la care lucrează pt pensia alimentara ,tot din motive de sănătate are medicale și pensia alimentara e socotită la bani foarte putini).As dori să știu în instanță îl afectează sau are vreo legătură pensia alimentara cu refuzul ei de ai da copii la program?va mulțumesc și aș dori un râs urgent va rog mult.As vrea sa vă mai zic că ea când sa văzut constrânsă la dat în judecată pt pensia alimentară și pt faptul că el nu își dorește copii,că nu a vrut niciodată să îi vadă și vrea să îl decada din drepturi.Ce trebuie făcut va rog un sfat ,suntem disperați am incercat prin toate metodele amiabile sa nu facem rău minorilor.plangerea e făcută din august
Pensia de intretinere e stabilita ca sa aiba copiii ce manca, cu ce se imbraca etc. Nu are legatura cu vizitele.
Totusi, nu arata mare intreres din partea parintelui care nu o achita.
Pentru vizite, apelati la executor. Nu ajuta la nimic plangerile penale, mai ales atunci cand partile sunt in razboi deja. Mai mult rau fac.
Divort cu minor
mihamiha14
Buna ziua! In urma divortului de fostul sot,minora mi-a fost incredintata mie spre crestere si educare,iar tatal cu obligatia la pensia alimentara de doar ... (vezi toată discuția)