avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Un mic ajutor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Un mic ajutor

Vă mulțumesc pentru răspuns.
Am înțeles că pot face o cerere către firma în care sa cer actele adica încheierea de contract și adeverință de vechim și pot specifica și sa îmi dea restul de bani .
Și le pot cere sa o înregistreze iar dacă refuza pot merge la ITM.
Dar nu mă pricep la cereri .
Puțin ajutor va rog.
Ceva un exemplar. .
Va mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 15 Ianuarie 2020
Georgy12211986, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:40, 15 Ianuarie 2020
Domnule Director ……………………….

Subsemnatul ……….. identificat cu CI seria ….. nr. …….. angajat al S.C. xxxxxx S.R.L., in functia de ............................ departamentul ...................,

Avand in vedere dispozitiile art. 34 alin. (5) din Legea 53/2003 – Codul muncii , republicata, modificata si completata, ale art.7 alin.3 si alin. 6 din HG 905/2017

Solicit, eliberarea urmatoarelor documnete :
- adeverinta care sa ateste activitatea desfasurata de subsemnatul, durata activitatii, salariul, vechimea in munca, in meserie si in specialitate.
- decizia de incetare a c.i.m.

Data...... Semnatura .......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta cu venituri pentru calcularea pensiei OlDumitra OlDumitra In urma unui proces civil cu institutia in care am lucrat am obtinut o hotarare definitiva prin care institutia este obligata sa-mi elibereze o Adeverinta cu ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal Cristinaigd Cristinaigd Pot beneficia de concediul prenatal daca am 12 luni de munca dar nu la acelasi loc? (vezi toată discuția)
Demisie fără preaviz în perioada de probă: are dreptul angajatorul să-mi impună preavizul, și în cât timp trebuie să-mi facă fișa de lichidare dacă nu mai merg la muncă? Gabi1215 Gabi1215 Buna seara! Am o problema, lucrez la o firma de aproximativ o luna si am contract pe o perioada nedeterminata si sunt inca in perioada de proba, aceasta fiind ... (vezi toată discuția)