avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Decizie pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Decizie pensie

Buna seara
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in legatura cu decizia definitiva . La iesirea de drept este nevoie sa merg din nou la casa de pensii sa fac cerere? Mentionez ca am iesit anticipat
Cel mai recent răspuns: luvigia , utilizator 14:13, 17 Ianuarie 2020
Nu e nevoie. Legea spune ca trecerea de la pensie anticipata sau anticipata partiala la pensie pentru limita de varsta se face din oficiu prin grija Casei judetene de pensii de care apartineti. Totusi daca vedeti ca nu se intampla nimic faceti o vizita la ei.
Multumesc pt raspuns si sfat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecere de la pensie anticipata partiala la pensie limita de varsta alina_25 alina_25 O ruda a iesit la pensie acum 2 ani la pensie anticipata partiala din aceasta luna trebuia sa primeasca pensie limita de varsta dar cand si-a ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie mihaela1007 mihaela1007 este vorba de pensia tatalui meu care este pensionat anticipat. ar trebui sa i se recalculeze pensia la implinirea varstei de pensionare? el asteapta un ... (vezi toată discuția)
Pensie limita de varsta brezan brezan Buna ziua. Sunt nascuta in 09.03.1958. In urma cu 2 ani am iesit la pensie anticipata fara penalizare dupa 39 ani de munca. Anul acesta, la implinirea varstei ... (vezi toată discuția)