avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Autorizatie constructie pentru \"copertina\" ?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Autorizatie constructie pentru "copertina" ?

Buna ziua,
pe un teren proprietate personala, pe care este construit si imobilul in care locuiesc, situat in meniul urban, doresc sa montez o "copertina usoara" (cativa stalpi fixati in beton, legati prin grinzi in partea superioara si un acoperis din tabla probabil, fara niciun perete) pentru a feri masina, bicicletele, etc de intemperii. Dimensiuni aproximative 5 x 10 m.
Am nevoie de autorizatie de constructie sau alte documente emise de autoritati?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:29, 17 Ianuarie 2020
aveti nevoie de autorizatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu montarea gardului vladdumitru vladdumitru Buna ziua, Am terminat constructia unei case , toate bune si frumoase pana cand am inceput amenajarea curtii si mai exact montarea gradului (din panouri ... (vezi toată discuția)
Autorizatie pentru acoperis usa intrare casa? btm27 btm27 As dori sa stiu daca este nevoie de o noua autorizatie de constructie pentru acoperis(coperitina cu stalpi beton/fier si tigla metalica) in fata usii de la ... (vezi toată discuția)
Este necesara autorizatia de constructie pentru renovare casa paianta( lemn+caramida)? EvelyneEve EvelyneEve Doresc sa renovez locuinta primita mostenire care este construita din paianta( lemn+caramida) , fundatie piatra, grinzi lemn. As dori sa stiu daca pentru acest ... (vezi toată discuția)