avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... indiviziune cu statul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

indiviziune cu statul

indiviziunea unui hol comun al unui proprietar persoana fizica si statul poate fi facut prin acordul partilor la notariat?
care ar fi procedura in cazul unei actiuni in instanta?
multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: ContSters112731 , utilizator 19:24, 7 Decembrie 2009
in principiu este inadmisibila o asemenea cerere, insa pentru a va raspunde trebuie sa cunosc mai multe detalii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ieșirea din indiviziune ... Anonimus@ Anonimus@ Bună ziua! Doresc să adresez o întrebare celor care sunt amabili sa răspundă. În cazul ieșirii din indiviziune obiectul fiind o suprafață agricolă, ... (vezi toată discuția)
Iesirea din indiviziune cu statul, atribuirea spatiului si plata unei sulte tucurasu tucurasu Am o situatie mai complicata si as dori un sfat. Locuiesc intr-un ap de 3 camere, in care exista 2 proprietari, unul eu (o camera, o baie si balconul) iar pe ... (vezi toată discuția)
Reþinere abuzivã de bunuri mobile (titlu de proprietate) petrige petrige Aş dori că cineva să mă ajute cu încadrarea juridică şi propunere de soluţionare a următoarei probleme. Patru familii printre care şi subsemnatul, ... (vezi toată discuția)