avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Parcare persoana cu Handicap
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Parcare persoana cu Handicap

Detin certificat de Handicap si în urmă cu un an de zile am facut cerere către primărie sa mi se atribuie un loc de parcare în parcarea blocului în care locuiesc . In primul an am plătit locu al doilea am la prelungire am primit locul gratuit conform certificatului de Handicap iar acuma au venit si ni sa zis ca ni se anulează această parcare care e procedura?
Cel mai recent răspuns: Puyan , utilizator 22:00, 17 Ianuarie 2020
Salut. Se anuleaza pe ce baza ? Trebuie sa existe niste motive bine intemeiate. In Bistrita parcarea cu handicap este gratuita, dar se plateste 1 leu in fiecare an, ca sa vada ca esti activ. Persoanele cu handicap au drept si intaietate la un loc de parcare langa domiciliu. Te duci la Primarie si te interesezi si te duci la Directia de servicii publice, parcari si te interesezi. Fiecare oras are regulile lui, dar eu nu cred ca vei pierde in nici un caz.

Puyan a scris:

Detin certificat de Handicap si în urmă cu un an de zile am facut cerere către primărie sa mi se atribuie un loc de parcare în parcarea blocului în care locuiesc . In primul an am plătit locu al doilea am la prelungire am primit locul gratuit conform certificatului de Handicap iar acuma au venit si ni sa zis ca ni se anulează această parcare care e procedura?

Se anulează pe motivul că sun 17 locuri de parcare si nici unul din vecini mei care sunt aicea vor parcări dar nu vor sa plateasca locul de parcare si asa am primit azi informare de la cel care se ocupă cu repartiția locurilor de parcare ca voi fi chemat săptămâna viitoare împreună cu alți 3 Care au rezervări pentru a ne anula contractele pe parcurile de reședința

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de parcare domeniu public ionelachirvase ionelachirvase Buna ziua. In luna ian.2018 am depus online la primarie cerere pt parcare pe domeniu public, la care am anexat in aceeasi luna certificatul de handicap al ... (vezi toată discuția)
Parcare Florin Mario Florin Mario Bună ziua! De ce în sectorul 6 persoanele cu handicap grav nu pot sa beneficieze de un loc de parcare gratuita? (doar posesori de mașini modificate conform ... (vezi toată discuția)
Atribuire loc parcare adnppvc adnppvc Buna ziua! In urma unei licitatii publice organizate de Primarie, am obtinut un loc de parcare care fusese detinut de o persoana cu handicap. M-am prezentat ... (vezi toată discuția)