avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Eu si sotia,suntem separati de 6 ani.Dorim sa divortam la notar,dar ea nu se afla in Ro.ania!Am discutat amiabil si mi-a spus ca imi face procura legala de imputernicire!Pot eu ca sot,sa o reprezint si pe ea?Legal.Adica eu fac cererea de divort si ,in acelasi timp sa fiu imputernicit sa o reprezint?Deoarece,ea este intro alta relatie de 5 ani si se afla in Spania.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 21:50, 17 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Mergeti la notar si discutati cu el.
Daca nu se va putea atunci va trebui sa va adresati instantei si va dura cam un an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort intre doi rezidenti sua, unul fiind repatriat in ro iar celelat nu... im000111 im000111 Sintem casatoriti de 23 de ani, nu avem nici un copil si nici ginduri de partaj. Casatoria a fost inregistrata in RO in 1986. Eu (sotul) am plecat in ... (vezi toată discuția)
Vrem sa divortam dar nici eu si nici sotia mea nu suntem in romania marius stratone marius stratone Buna seara am si eu o problema vrem sa divortam dar nu suntem in tara cum am putea face unde am putea sa ne adresam fara sa fim nevoiti sa venim in romania si ... (vezi toată discuția)
Divort cu copii minori, partenerul nu e de acord AJulien AJulien Locuiesc in strainatate de 7 ani, am 2 copii minori (13, respectiv 9 ani), nu mai am nici o relatie cu sotia, traim total separat din toate punctele de vedere ... (vezi toată discuția)