Bună seara.
De curând am fost condamnat într-un dosar, având o societate comerciala... Patru persoane au depus plângere împotriva mea... În timpul procesului, doua dintre cele patru persoane nu sau prezentat deloc la nicio înfățișare în fata Judecătorului și nici nu au avut avocat, în plus cele doua persoane nu au adus dovezi clare care sa dovedească cum ca eu sunt vinovat, celelalte doua persoane, au fost prezente la tribunal, la fel însă, nu au avut avocat și în acest caz nu au adus dovezi clare care sa dovedească cum ca eu sunt vinovat.
Însă eu, am adus dovezi, atât înscrisuri cât și imagini care dovedeau nevinovăția mea, însă am fost condamnat pe nedrept la doi ani de închisoare cu suspendare și la muncă în folosul comunității.
Am făcut un apel la decizia penala, dar au admis doar în parte apelul... Adică au admis faptul ca pot sa lucrez în continuare în construcții dar nu mai pot sa fiu administrator societate, timp de un an de zile.
Ce mai pot sa fac acum?
Sentința este nedreaptă, au trecut 6 luni de atunci... Acum eu trebuie sa achit și despăgubiri celor patru persoane pentru fapte de care eu nu sunt vinovat...
Daca s-a judecat apelul, nu mai aveti ce sa faceti. Exista caile extraordinare de atac, dar acestea se exercita pentru motive strict si limitativ prevazute de lege. Consultati totusi un avocat, dar sanse nu cred sa aveti.
Petitie
maryoadrian
cine ma poate ajuta in tara asta sa mi dovedesc nevinovatia intro cauza unde am fost deja condamnat definitiv la trei ani inchisoare pentru un furt pe care eu ... (vezi toată discuția)
Nedreptate flagranta
aez
BUNA ZIUA!
OAMENI BUNI,MI SE INTAMPLA CEVA STRIGATOR A CER SI NU STIU CUM SA FAC SA I-MI DOVEDESC NEVINOVATIA:
M-A PESCUIT IN TRAFIC UN MILITIAN RUTIER ... (vezi toată discuția)