avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Reges-Online: Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Imputare unei piese rebutate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Imputare unei piese rebutate

Societatea la care lucrez imi imputa contavaloarea unei piese rebutate plus alte operatii executate.Vina mea este mai mult decat discutabila.Valoarea imputarii este aproape o retributie pe luna.Am refuzat sa semnez PV de imputare.Este legal sa mi se impute?
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Ianuarie 2020
haivas, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:06, 19 Ianuarie 2020
Trebuia să semnati procesul verbal dar sa consemnati in acesta punctul dvs de vedere.In cazul chemării la o comisie disciplinară sau a imputarii unor sume în funcție de valoarea acestora apreciati daca renteaza sa consultați un av si sa contestati.
Ultima modificare: Duminică, 19 Ianuarie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces-verbal cercetare disciplinara smeagull smeagull Salut, Este obligatoriu dpdv legal ca p-v de cercetare disciplinara sa fie semnat de angajatul cercetat? Multumesc. (vezi toată discuția)
Contestare radar MrSmersh MrSmersh In 2 mai anul trecut am fost oprit in HD la intrarea in o localitate. Am data actele si cind s-a intors agentul am intrebat care e problema, raspuns\" radar 73 ... (vezi toată discuția)
Pot demisiona din functia de gestionar fara sa am probleme? less2010 less2010 buna seara , am o problema , pot demisiona din functia de gestionara fara sa am probleme ulterioare, tinand cont de faptul ca lucrez de 2 luni pe acest post ... (vezi toată discuția)