avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Incasarea pensiei pentru batran internat in azil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Incasarea pensiei pentru batran internat in azil

Buna seara,

Care este procedura prin care pot incasa pensia tatalui meu pe care fortata de imprejurari l-am internat intr-un azil privat?
Sunt singura sa ruda de gradul 1 si persoana care ii plateste taxa pentru acest camin.

Va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Ianuarie 2020
IulyaF, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 22:29, 18 Ianuarie 2020
Dacă este lipsit de discernământ, trebuie să-l puneți sub interdicție. Dacă are discernământ, dar din cauza problemelor de sănătate este dificil pentru acesta să se îngrijească de interesele sale, puteți să formulați o acțiune de curatelă.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Ianuarie 2020
Adrian ALBU, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

L-am internat pe tata la azil privat si ii platesc taxa. cum ii pot incasa eu pensia? IulyaF IulyaF Buna seara, Care este procedura prin care pot incasa pensia tatalui meu, pe care fortata de imprejurari l-am internat intr-un azil privat? Va multumesc (vezi toată discuția)
Punere sub interdictie mgajdan mgajdan Mama are 90 de ani si a primit diagnostic \"delirium in cadrul unei demente de tip Alzheimer-forma severa\" Eu consider ca ar fi bine s-o internez intr-un ... (vezi toată discuția)
Obtinere tutela a unui parinte bolnav liana1963 liana1963 Buna seara, Am urmatoarea intrebare daca ma poate indruma cineva: Tatal meu este bolnav de Alzheimer , nu intr-o forma foarte avansata dar totusi se ... (vezi toată discuția)