avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Titlu de calatorie
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Titlu de calatorie

Buna ziua!
Doresc sa calatoresc din Germania spre Romania cu avionul cu doi copiii care se vor naste si carora este posibil sa nu li se poata faca pasaportul din lipsa de timp.
Intrebarea este urmatoarea: se poate calatorii cu wizz air in mod special avand doar titlul de calatorie?
Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 19 Ianuarie 2020
Cretuabel, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:58, 19 Ianuarie 2020
Cu orice puteti calatori cu acel titlu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport nou-nascut si libera circulatie Ayline Ayline Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea privinta, daca se poate. sunt insarcinata si doresc sa nasc in Germania, din motive legate de lacunele ... (vezi toată discuția)
Cartea de identitate expirata in strainatate, venire in tara cu avionul cotici cotici Buna ziua eu am cartea de identitate expirata si trebuie sa plec in romania am facut deja biletul avion,pot calatori cu ea expirata din italia ?Vreau sa ma duc ... (vezi toată discuția)
Calatorie cu avionul DanielP DanielP Buna ziua, Am un nepot de 12 ani care doreste sa calatoareasca cu avionul de la Bologna la Bucuresti insotit de fratele lui de 20 ani. Intrebarea mea este, ce ... (vezi toată discuția)