avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preaviz de concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preaviz de concediere

Buna ziua
In data de 13.01.2020,in prima zi dupa concediul de sarbatori, am fost anuntati intr-o sedinta ca "de maine sunteti in preaviz 20 zile lucratoare ,dupa care veniti dupa lichidare". Mentionez ca este vorba despre tot personalul, adica circa 100 persoane si ca nu ni s-a inmanat nimic scris.
Cum este posibil asa ceva?
Cel mai recent răspuns: GermanAlex , utilizator 11:30, 20 Ianuarie 2020
Daca firma e in faliment putea sa va zica ca de maine nu mai veniti si nici sa nu plateasca nimic, pentru ca au conturile blocate. Functie de situatia in care este firma se poate discuta, dar fara date concrete nu merge.
Firma nu este in faliment. Momentan este in concordat. Pana la data de 13 ianuarie 2020 toti angajatii am fost in concediu de odihna.
Ultima modificare: Duminică, 19 Ianuarie 2020
Michelline13, utilizator
Este bine sa cautati pe google "firma in concordat" si sa studiati legislatia in domeniu, pentru ca firma e pe marginea falimentului, dar nu chiar in faliment inca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma inchisa-sunt protejata de vreo lege in tara asta? daniela-b daniela-b buna seara,am nevoie de ajutorul dvs....in timpul concediului meu de odihna legal,firma la care lucrez cu contract pe perioada nedeterminata s-a inchis.se pare ... (vezi toată discuția)
Executare silita finante codrindoru codrindoru Buna ziua. As dori un raspuns daca se poate, concis.\ Asociatul meu a acumulat datorii de peste 100 mil la cas etccc si am aflat acum ca firma este in ... (vezi toată discuția)
Somaj anabojor anabojor Buna ziua, Daca sunt in preaviz datorita desfiintarii locului de munca pot sa imi iau concediul de odihna restant, de anul trecut? (vezi toată discuția)