avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

Mama viitorului meu copil si subsemnatul nu suntem casatoriti ,problema este ca ea in iulie 2010 cand se va naste copilul nu va putea beneficia de indemnizatie ptr ca nu are 12 luni de plata impozitelor ( fara 2 luni) .
Pot beneficia eu de indemnizatie ( nu suntem casatoriti ....urmeaza anul viitor ) ??
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 22:34, 7 Decembrie 2009
Daca pe certificatul de nastere al copilului este trecut ca tata numele dvs. atunci puteti beneficia de CCC si indemnizatia aferenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu obligatoriu o luna pentru tata crysenc21 crysenc21 Buna ziua, Am si eu nevoie de ajutorul dvs intr-o problema..deoarece nu stiu daca ma incadrez sau nu....astfel, precizez ca nu sunt casatorit iar prietena ... (vezi toată discuția)
Dreptul la indemnizatie crestere copil RunHard RunHard Buna seara, ma bazez pe amabilitatea dvs. de-a ma lamuri cu urmatoarea problema: - logodnica mea este insarcinata in 6 saptamani, urmeaza o scoala ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie nou-nascut andrutzu andrutzu Am sa revin dupa mult timp cu o noua intrebare:prietena mea este isarcinata in 5 luni si nu mai poate beneficia de indemnizatia pt.cresterea ... (vezi toată discuția)