avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu medical

Buna ziua!!! Sunt însărcinată in 17 săptămâni lucrez intr-un mediu toxic.
Întrebarea mea este la câte zile de concediu medical am dreptul ? Mențin ca data nașteri va fi pe 24 Iunie!! Va mulțumesc !!
Ultima modificare: Luni, 20 Ianuarie 2020
Bebe90, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:24, 20 Ianuarie 2020
Buna ziua,
Discutati cu medicul ce va urmareste sarcina sa va emita un concediu de risc maternal.
Angajatorul stie de sarcina dvs.?
Da știe de sarcina
Da dacă îmi da risc de sarcina ma afectează la indemnizație?
Poate doar financiar, Indemnizatia pentru concediul de risc maternal poate fi mai mica decat salariul ce il primiti "normal".
In rest...nu vad cum sa va afecteze in altfel...
Nu va afecteaza ...doar la cuantumul indemnzizatiei pentru CCC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Mirela092 Mirela092 Buna ziua, am si eu o problema...lucrez la un salon din 17.06.2019 ca manichiurista. Fiind problema cu Coronavirusul, sefa vrea sa suspende firma ceea ce ma va ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie - concediu crestere copil GeorgianaGeorgiana2019 GeorgianaGeorgiana2019 Buna ziua! Va rog mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Din data de 5.02.2018-5.05.2018 (90 zile) am fost in concediu medical (sarcina cu risc). Din data ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil SchielGina SchielGina Buna ziua am si eu o intrebare,lucrez la o firma din data de 19 iunie 2014,sunt însărcinată în 16 saptamani am o sarcina cu risc as dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)