avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Litigiu contract prestari servicii videografie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Litigiu contract prestari servicii videografie

Buna ziua,
In luna August 2019 am semnat un contract de prestari servicii cu un videograf, pentru prezenta la nunta.

Astazi m-a contactat spunandu-mi ca nu poate sa ajunga deoarece "nu si-a dat seama ca a semnat in Ianuarie 2019 pentru aceeasi data ca a nuntii mele". Practic, a luat avansul si de la mine si de la ceilalti clienti si, dupa jumatate de ani, si-a dat seama ca datele se suprapun.

Ce litigiu pot cere in acest caz? Se incadreaza in forta majora acest motiv?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 19:05, 20 Ianuarie 2020
Nu-i nicio forță majoră!
Formulați o somație prin avocat și, dacă nu produce efecte, o acțiune în răspundere civilă contractuală!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare avans nunta - forta majora mada2594 mada2594 Buna ziua! In contextul COVID19, am avut un apel telefonic cu organizatoarea de nunti angajata la localul la care urma sa facem nunta in Septembrie 2020. ... (vezi toată discuția)
Buna seara, fiti amabili, as vrea sa va rog sa ma ajutati intr.o ... Camellia89 Camellia89 Buna seara, Fiti amabili, as vrea sa va rog sa ma ajutati intr.o speta. o cunostinta care locuieste in Canada a semnat in decursul anului 2019 un contract ... (vezi toată discuția)
Nerespectare intelegere intre parti Adelina Tanase Adelina Tanase In 2019 am rezervat un local pentru nunta. Nunta ar fi trebuit sa aiba loc in 2020.Am semnat atunci un contract, am platit un avans de 3000 lei. Ne-au fost ... (vezi toată discuția)