Mama mea a murit acum o luna părinții mei au divorțat dar nu au făcut partaj la apartamentul lor cu 3 camere noi suntem 3 fete. Apartamentul rămâne al tatălui meu sau noi suntem moștenitoare ei. Menționez ca de 12 ani a plecat mama de acasă și la lăsat pe tata sa locuiască singur în apartament
Daca apartamentul apartinea ambilor, jumatate-jumatate atunci dvs. si surorile dvs. o sa impartiti jumatatea ce a apartinut mamei ( sau partea de apartament, cota, ce a apartinut dumneaei).
Divorul a fost finalizat legal, adica nu doar s-au despartit fizic, da?
Mergeti toate trei ( sau imputerniciti pe una ) la notar din localitatea unde a avut mama dvs. ultimul domiciliu si cereti dezbaterea succesiunii dupa mama dvs.
Atunci discutati cu surorile dvs. si cereti dezbaterea succesiunii.
Daca va intelegeti amiabil cu tatal dvs. puteti merge la notarul din localitatea dvs., daca nu....mergeti in instanta, la judecatoria de domiciliu.
Daca la data decesului erau divortati legal, dansul isi ia partea lui de 50% care-i revenea oricum probabil in urma partajului, probabil nu au facut asta fiind vb de 3 copiii, a ramas mama in apartament, iar voi copii impartiti in mod egal partea mamei de 50%.
Vânzare apart
dumas2000
Bună ziua, am și eu o întrebare..Vrem sa vindem un apartament. Suntem o sora și un frate la părinți. Mama este la a 2a căsătorie după ce tata a ... (vezi toată discuția)